PrivacyStatement

UrbanHippies verzamelt via haar winkels, website(s), applicatie(s), acties en andere diensten persoonsgegevens c.q. informatie over jou (hierna: `Persoonsgegevens`).  UrbanHippies is ervan overtuigd dat de bescherming van Persoonsgegevens van essentieel belang is.

UrbanHippies is de wettelijk Verantwoordelijke voor de verwerking van alle Persoonsgegevens die worden verkregen via voornoemde kanalen en concepten.

Wij hechten eraan dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vinden wij het belangrijk dat je precies weet welke Persoonsgegevens UrbanHippies verzamelt en voor welke doeleinden we deze Persoonsgegevens gebruiken.  In dit PrivacyStatement beschrijven wij dat op een overzichtelijke manier. UrbanHippies staat er in ieder geval voor in dat Persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd. In dat kader is de verwerking van de Persoonsgegevens - conform het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

UrbanHippies leeft de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens na en maakt tijdens het bestelproces en het versturen van contactformulieren altijd gebruik van een beveiligde (SSL-)verbinding.

UrbanHippies verzamelt en verwerkt Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • het uitvoeren van bestellingen uit de webshop, winkel of UrbanHippies app en het aanmaken en onderhouden van het (persoonlijke) UrbanHippies account van betrokkene;
  • het toesturen van aanbiedingen, nieuwtjes en acties via e-mail, app en post na je goedkeuring natuurlijk
  • afhandelen van klachten en verzoeken om informatie
  • analyses voor procesverbetering, ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • het voorkomen en bestrijden van diefstal of andere vormen van fraude;
  • ter ondersteuning van communicatie en campagnes via Social Media;

UrbanHippies gaat graag via het web en (eigen) social media kanalen in gesprek met klanten, bezoekers van de website, gebruikers van de app over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen te beantwoorden. UrbanHippies volgt hiervoor actief het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en blogs. UrbanHippies volgt discussies op deze kanalen, neemt er aan deel en beantwoordt individuele, relevante vragen. UrbanHippies behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. UrbanHippies maakt gebruik van door bezoekers of klanten geboden toegang tot social media, zoals Facebook, waardoor UrbanHippies toegang heeft tot (een deel van) je gegevens op die social media. Wanneer je met ons communiceert via onze social mediapagina's (bijvoorbeeld wanneer je commentaar plaatst of ons volgt door op de "Like" knop te klikken) kan het zijn dat wij Persoonsgegevens over je kunnen zien. Dit Privacy Statement geldt dan voor de persoonsgegevens die UrbanHippies verwerkt. Indien je ervoor kiest de UrbanHippies Website of andere UrbanHippies (online) diensten te delen via social media, dan kunnen jouw Persoonsgegevens (zoals je naam en het feit dat je geïnteresseerd bent in onze producten en diensten) tevens zichtbaar worden voor alle bezoekers van je persoonlijke social mediapagina's. Op het gebruik van dergelijke social media websites zijn de voorwaarden en privacybeleid van de betreffende social media websites van toepassing.