• Aanbieding!
  • Denim black plain DailyBag

Denim black plain DailyBag

€ 47,00
€ 18,80 Save 60%
Inclusief belasting

Zwarte denim DailyBag met groene afwerking.

Aantal
Op voorraad

 

 

 

Aanbieding: -20 euro! Van 47,= voor 27,=

Dit is 'em dan: de tas voor elke dag. de DailyBag. Voor je portemonnee. telefoon. waterflesje. leesbril. sleutelbos. bal (voor de hond). tissues (voor het kind) en al die andere spullen die je altijd bij je wilt hebben.

Bij het ontwerpen van de Dailybag was belangrijk dat de tas hieraan voldeed:

1- superhandig.
2- vegan.
3- van subtiel en sober tot feestelijke folkore.

Gaandeweg het proces van samples testen en verbeteringen doorvoeren kwamen er nog meer punten op het wensenlijstje: een voering waar je blij van wordt. een plooi in het voorvak zodat je niet met je vingers langs de rits schraapt en je je fietssleutel snel vindt. stevige canvas banden zodat de schouderband de maat houdt waarop je hem instelt. een langere schouderband voor bij dikke jassen. matchende ritsen. donker metalen onderdelen die niet opvallen. een extra vakje met rits aan de binnenkant en nog een boel details die niet zo boeiend zijn. maar de DailyBag tot een superfijne dagelijkse tas maakt.

Duurzaam? Vegan? Yes. no animals were harmed. De tas is hier al een klein jaar elke dag in gebruik en is nog steeds mooi. Ook d?t is duurzaam; lang met iets kunnen doen. Denim leent zich daar goed voor. want dat slijt mooi. De verzending gaat via fietskoeriers (daar waar mogelijk) en de tas wordt verpakt in een precies passend doosje. dus we verzenden geen onnodig volume en vulmateraal.

Omschrijving:
De tas is 18 ? 19 cm hoog. 24 ? 25 cm breed en 6 cm dik. In het voorvak past een bril. In de voering van het grote vak zit nog een zakje met rits. daar past bijvoorbeeld een paspoort in. De effen tassen hebben een rubber logo aan de zijkant van de tas. De schouderband is verstelbaar tot 140 cm.

Deze tas is van donkergrijs/zwarte denim met een grasgroene kunstlederen afwerking. De voering is zwart met witte stipjes. De canvas schouderband is zwart.

Dailybag003

Data sheet

Kleur
Zwart / Grijs
Materiaal
Textiel
Dessin
Effen