• Aanbieding!

Bottle green DailyBag

€ 49,00
€ 26,95 Save 45%
Inclusief belasting

Kunstlederen Dailybag in diep groen.

Aantal
Op voorraad

 

 

 

Een DailyBag in een prachtige diepgroene tint. Voor je portemonnee. telefoon. waterflesje. leesbril. sleutelbos. bal (voor de hond). tissues (voor het kind) en al die andere spullen die je altijd bij je wilt hebben.

Bij het ontwerpen van de Dailybag was belangrijk dat de tas hieraan voldeed:

1- superhandig.
2- vegan.
3- sober van vorm. uitgesproken door de kleur.
4- Waterdicht.

Gaandeweg het proces van samples testen en verbeteringen doorvoeren kwamen er nog meer punten op het wensenlijstje: een voering waar je blij van wordt (polkadots!). een plooi in het voorvak zodat je niet met je vingers langs de rits schraapt en je je fietssleutel snel vindt. stevige canvas banden zodat de schouderband de maat houdt waarop je hem instelt. een langere schouderband voor bij dikke jassen. matchende ritsen. donker metalen onderdelen die niet opvallen. een extra vakje met rits aan de binnenkant en nog een boel details die niet zo boeiend zijn. maar de DailyBag tot een superfijne dagelijkse tas maakt.

Duurzaam? Vegan? Yes. no animals were harmed. De tas is hier al een klein jaar elke dag in gebruik en is nog steeds mooi. Ook d?t is duurzaam; lang met iets kunnen doen. De verzending gaat via fietskoeriers (daar waar mogelijk) en de tas wordt verpakt in een precies passend doosje. dus we verzenden geen onnodig volume en vulmateraal.

Omschrijving:
De tas is 18 ? 19 cm hoog. 24 ? 25 cm breed en 6 cm dik. Er past liggend een waterflesje in. In het voorvak past een bril. In de voering van het grote vak zit nog een zakje met rits. Daar past bijvoorbeeld een paspoort in. De schouderband is verstelbaar tot 140 cm. Het kunstleder is van een stevige kwaliteit waardoor de tas zijn vorm goed behoudt.

Deze tas is bottle green. een hele diepe groene tint. Combineert heel gemakkelijk en staat smashing bij oudroze en bruine tinten. De metalen onderdelen en de schouderband zijn zwart De voering is zwart met witte stipjes.

Dailybag008

Data sheet

Kleur
Groen
Materiaal
Kunstleer
Dessin
Effen