Barefoot sandal Engels groen Volledige grootte weergeven

Barefoot sandal donker groen

Gehaakte voetsieraden van katoen.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Aanbieding Aanbieding!

€ 9,95

Informatie
Instant vakantiegevoel met deze prachtige haakwerkjes op je voeten. Deze voetversieringen worden Barefoot Sandals genoemd omdat het een sandaaltje lijkt, maar dan zonder zooltje. Zoals je op de foto's ziet kun je er een simpel slippertje bij dragen.
Je haakt het voorste lusje om je teen en de touwtjes knoop of strik je losjes om je enkels. Je voelt er niks van en dat vinden wij fijn. Ze zijn van 100% katoen en kunnen dus in de was (in een waszakje i.v.m. de lange touwtjes).

Deze zijn wat kleiner en daarom mooi op kleinere voeten.

Maatschappelijk verantwoord.
De sandals worden in Nederland gehaakt door 8 vrouwen die op fietsafstand van elkaar wonen. Een aantal vrouwen haakt thuis (bijv door gezondheidsproblemen) en een aantal haakt in een groep bij stichting Boeday. Via deze samenwerking hopen we een inspirerende plek voor arbeidstoeleiding te gaan ontwikkelen. En tot die tijd is het ook al heel positief om samen aan mooie producten te werken. Op de verpakking van de Sandals staat hier iets over vermeld, waardoor het een echt feel-good kadootje is.  

Bestelinformatie
Vanaf maat 35 zitten ze goed, ook op grotere voeten.
Heb je een hele kleine of grote maat, zet dat dan bij je bestelling. Doordat de ene haakster wat losser haakt dan de andere, kunnen we een beetje rekening houden met je maat. Voor maat 37 tot 40 hoef je niks door te geven. Daar past de gemiddelde maat prima bij.
Gezien de enthousiaste reacties is je favoriete kleur misschien al op. Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of de mail (info@urbanhippies.nl). Misschien kunnen we nog een paar voor je maken.
Tip: bestel er een roosje bij in dezelfde kleur, dan betaal je geen verzendkosten.

Schrijf uw recensie

Barefoot sandal donker groen

Barefoot sandal donker groen

Gehaakte voetsieraden van katoen.

Schrijf uw recensie