Chai tea Soft Scarf Volledige grootte weergeven

Chai tea Soft Scarf

Zachte, lichtgewicht katoenen shawl.

Meer details

€ 14,95

Hoeveel lol kun je hebben van een grote, superzachte, lichtgewicht lap stof?
Wat dacht je van een luchtige bedekking voor je zonverbrande schouders of een dun warm laagje als het 's avonds afkoelt? Of een lichte omslagdoek als je je topje net wat te bloot vindt en een mooie uni kleur om je outfit een accent te geven? Of een ademend lakentje om je kroost mee toe te dekken? Of om je comfi te voelen op een off-day. Kortom: het is een shawl, stola, pareo, hijab èn dekentje.

Deze 100% katoenen shawls meten 90 bij 180 cm. Ze zijn licht, luchtig, half-transparant, hebben een ietsje onregelmatig weefsel (effen, platte binding) en een licht kreukje. Daardoor kun je ze gerust in je tas proppen. De rand heeft een subtiel rafeltje. En had je al meegekregen dat ze superzacht zijn?

Over de kleur: deze is te omschrijven als oker, mosterd, caramel of curry. Het is een geelbruinige Oosterse tint die mooi combineert met donkergroen en petrol. Wil je er bijpassende oorbellen bij, dan zou ik de Matte Sienna Dots , de Silky Gold Dots of de Shiny Gold Dots kiezen.

Er zit geen gestikt label aan, de shawls zijn helemaal 'plain'. De blije wikkel maakt ze kado-waardig.
Wassen zou ik met de hand, onder de kraan doen, met een beetje echte zeep en daarna eventueel een scheutje azijn. Even uithangen, niet strijken.

Schrijf uw recensie

Chai tea Soft Scarf

Chai tea Soft Scarf

Zachte, lichtgewicht katoenen shawl.

Schrijf uw recensie