Fibi poppy sp
search
  • Fibi poppy sp

Fibi poppy sp

€ 15,95
Inclusief belasting

Tiny but shiny classy earrings

Aantal
Op voorraad

De Fibi oorbellen zijn ontworpen omdat we van klanten hoorden dat ze graag kleine oorstekers zouden dragen, maar niet met een 'achterkantje' dat je kunt kwijtraken. En dan het liefst een model dat op de Dots oorbellen lijkt, maar wat klassieker, beetje vintage, wel een kleurtje, maar minder fel. 
Dat zijn de Fibi's geworden; rond van voren, met 'ringen' die het licht weerkaatsen. Van de zijkant gezien zijn ze bol. Zo vallen ze mooi op het oor en duikelen ze niet naar voren. In het midden hebben we een glazen steentje van 6 mm geplaatst. De achterkant heeft een steker aan de bovenrand en een sluiting die je naar boven vastklikt. De doorsnede van de hele oorbel is 13mm. Klein genoeg om er een ringetje of knopje naast te dragen.

Het basismateriaal is massief messing. De gouden Fibi's zijn 14K verguld. De zilveren zijn gecoat met Rhodium, dat een zilveren kleur heeft, maar veel slijtvaster is dan zilver. Daarnaast oxideert Rhodium niet. 

Je kunt de Fibi's 24/7 dragen, want ze blijven lang mooi. Wil je er extra zuinig op zijn, doe ze dan uit als je slaapt, sport en doucht. 

De ruimte tussen de pin en de sluiting is 1 cm. Mochten je gaatjes hoog op je oorlel zitten, meet dan even op of je een centimeter ruimte hebt.
Mocht je de Fibi's vaak dragen en wordt de sluiting wat minder stevig, dan kun je de steker een tikje naar beneden buigen. (Echt een héél klein beetje). Dan zul je zien dat ze weer steviger dichtklikken.

Fibi08-sp
11 Items

Datasheet

Kleur
Rood
Metaalkleur
Zilver
Materiaal oorhaakje
Rhodium plated Messing

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bird Necklace Red SP

Bird Necklace Red SP

€ 24,95