Tiki (haar)broche set 07

€ 19,95
Inclusief belasting

Set metalen (haar)broches met clipje.

Aantal

 

 

 

Multi-toepasbaar en tijdloos stijlvol; dat typeert de Tiki (haar)broches. Veelzijdig, omdat je ze zowel als broche op een kraagje of vestje kunt dragen, als onwelwillende lokken mee vast kunt zetten. Tijdloos, omdat ze niet en nooit in de mode zijn, maar als kleuraccent iets toevoegen aan jouw eigen stijl. Ze zijn retro, sportief, lief, rockabilly of classy, afhankelijk van welke kleur je kiest en hoe je ze draagt. De Tiki's zijn los en als (voordelige) set te koop. Een set biedt wat meer combinatiemogelijkeden; draag er bijvoorbeeld eentje in je haren en de andere op je vestje.

Informatie
De Tiki's zijn gemaakt van bronskleurig metaal en handbeschilderd (in Nederland) met emaille-metaalverf. De doorsnedes zijn 4,5 en 4,8 cm. Op de achterkant is een alligatorclipje gesoldeerd, dat tandjes en een stevige 'bijt' heeft. Zo blijft het stevig zitten, maar maakt het geen gaatjes in je kleding en trek je er geen haren mee uit je hoofd.

Verpakking
De twee broches zijn op een bedrukt kaartje geprikt en in een passend plastic zakje verpakt. Dat maakt ze heel geschikt als kadootje. Wil je ze kado geven, zet dan "kado" in het opmerkingenvakje bij het afrekenen, dan gaat er nog een kadozakje omheen.

Tikiset007
1 Item

Data sheet

Kleur
Groen
Metaalkleur
Brons
Materiaal
Messing

Je vindt dit ook leuk