• Nieuw

Mucha Tassel necklace kobalt bronze

€ 32,95
Inclusief belasting

Sfeervolle ketting in Art Nouveau stijl.

Aantal

 

 

 

Na het zien van een expositie van Alphonse Mucha, vonden we dat er een sieraad moest komen waarmee we zijn stijl konden dragen. 
Mucha vond dat kunst niet alleen voor de elite moest zijn, maar voor iedereen. Om die reden ontwierp hij o.a. affiches, filmposters en straatinterieur in de Art Nouveau stijl (ook wel Jugenstil genoemd) ; romantisch, lyrisch en geïnspireerd op de natuur.

Na veel schetsen ontstond dit ontwerp, gebaseerd op de vorm van een rozenkrans. Het middenstuk met 3 ogen bevat een steen van diepblauwe natuursteen. De ketting is gemaakt van messing dat deels een zwarte coating heeft. Dat geeft een mooie donkere tint aan de ketting. De oogjes zijn langwerpig.
De hanger met kwast meet 9,5 cm. Als je de ketting sluit en uitgestrekt neerlegt dan kom je tot een lengte van 45 cm. De ketting heeft een slotje maar kan gemakkelijk over je hoofd omgedaan worden. Gemakkelijk als je slotjes onhandig vindt.

Mocht de oud-gouden kleur van de hanger na verloop van tijd wat donkerder worden, dan kun je die heel eenvoudig oppoetsen met een droog sieradendoekje of een microvezeldoekje.

Op de achterkant zie je UH staan, zo weet je dat het ons eigen ontwerp is.

Limited!! Alle Mucha kettingen vind je >>HIER<<

Mucha07

Data sheet

Kleur
Blauw
Metaalkleur
Brons