Denim teal rose DailyBag Volledige grootte weergeven

Denim teal rose DailyBag

Aqua-blauwe denim DailyBag met geborduurde bloem.

Meer details

€ 49,00

Dit is 'em dan: de tas voor elke dag, de DailyBag. Voor je portemonnee, telefoon, waterflesje, leesbril, sleutelbos, bal (voor de hond), tissues (voor het kind) en al die andere spullen die je altijd bij je wilt hebben.

Bij het ontwerpen van de Dailybag was belangrijk dat de tas hieraan voldeed:

1- superhandig.
2- vegan.
3- van subtiel en sober tot feestelijke folkore.

Gaandeweg het proces van samples testen en verbeteringen doorvoeren kwamen er nog meer punten op het wensenlijstje: een voering waar je blij van wordt, een plooi in het voorvak zodat je niet met je vingers langs de rits schraapt en je je fietssleutel snel vindt, stevige canvas banden zodat de schouderband de maat houdt waarop je hem instelt, een langere schouderband voor bij dikke jassen, matchende ritsen, donker metalen onderdelen die niet opvallen, een extra vakje met rits aan de binnenkant en nog een boel details die niet zo boeiend zijn, maar de DailyBag tot een superfijne dagelijkse tas maakt.

Duurzaam? Vegan? Yes, no animals were harmed. De tas is hier al een klein jaar elke dag in gebruik en is nog steeds mooi. Ook dàt is duurzaam; lang met iets kunnen doen. Denim leent zich daar goed voor, want dat slijt mooi. De verzending gaat via fietskoeriers (daar waar mogelijk) en de tas wordt verpakt in een precies passend doosje, dus we verzenden geen onnodig volume en vulmateraal.

Omschrijving:
De tas is 18 à 19 cm hoog, 24 à 25 cm breed en 6 cm dik. In het voorvak past een bril. In de voering van het grote vak zit nog een zakje met rits. daar past bijvoorbeeld een paspoort in. De geborduurde bloem is echt op de stof geborduurd en kan dus niet loslaten. De schouderband is verstelbaar tot 140 cm.

Deze tas is aqua-blauw-groenvan kleur, met een metallic koper-gouden kunstlederen afwerking en een gele bloem met oranje details. De ritsen en de schouderband zijn petrolblauw. De voering is zwart met witte stipjes.

Schrijf uw recensie

Denim teal rose DailyBag

Denim teal rose DailyBag

Aqua-blauwe denim DailyBag met geborduurde bloem.

Schrijf uw recensie