Mini Barefoot sandal Mint Volledige grootte weergeven

Mini Barefoot sandal Mint

Van 14,95 voor 9,95

Meer details

Aanbieding Aanbieding!

€ 9,95

Informatie
Instant vakantiegevoel met deze prachtige haakwerkjes op je voeten. Deze voetversieringen worden Barefoot Sandals genoemd omdat het een sandaaltje lijkt, maar dan zonder zooltje. Zoals je op de foto's ziet kun je er een simpel slippertje bij dragen.
Je haakt het voorste lusje om je teen en de touwtjes knoop of strik je losjes om je enkels. Je voelt er niks van en dat vinden wij fijn. Ze zijn van 100% katoen en kunnen dus in de was (in een waszakje i.v.m. de lange touwtjes).

Maatschappelijk verantwoord.
De sandals worden in Nederland gehaakt door 8 vrouwen die op fietsafstand van elkaar wonen. Een aantal vrouwen haakt thuis (bijv door gezondheidsproblemen) en een aantal haakt in een groep bij stichting Boeday. Via deze samenwerking hopen we een inspirerende plek voor arbeidstoeleiding te gaan ontwikkelen. En tot die tijd is het ook al heel positief om samen aan mooie producten te werken. Op de verpakking van de Sandals staat hier iets over vermeld, waardoor het een echt feel-good kadootje is.  

Bestelinformatie
Dit is een kindermaatje. Geschikt voor kinderen in de basisschool-leeftijd.
En mochten ze toch iets te groot zijn: als je het lusje twee keer om de teen doet is de sandal meteen een maatje kleiner.

Schrijf uw recensie

Mini Barefoot sandal Mint

Mini Barefoot sandal Mint

Van 14,95 voor 9,95

Schrijf uw recensie

Accessoires