Yoga sandal Donkerrood Volledige grootte weergeven

barefoot sandal Donkerrood

Van 14,95 voor 9,95

Meer details

Aanbieding Aanbieding!

€ 9,95

Informatie
Instant goed gevoel met deze prachtige haakwerkjes op je voeten. Deze voetversieringen worden Barefoot Sandals genoemd omdat het een sandaaltje lijkt, maar dan zonder zooltje. Voor de yogi's onder ons: Je voeten versieren geeft een extra dimensie aan je yoga-practice. Ze verdienen het om versierd te worden, vind je niet? De yoga sandals zitten je niet in de weg en zijn wasbaar. 
Je kunt er bij mooi weer ook mee naar buiten. Draag er dan een simpel slippertje bij.
Je haakt het voorste lusje om je teen en de touwtjes knoop of strik je losjes om je enkels. Je voelt er niks van en dat vinden wij fijn. Ze zijn van 100% katoen en kunnen dus in de was (in een waszakje i.v.m. de lange touwtjes).

Maatschappelijk verantwoord.
De sandals worden in Nederland gehaakt door 8 vrouwen die op fietsafstand van elkaar wonen. Een aantal vrouwen haakt thuis (bijv door gezondheidsproblemen) en een aantal haakt in een groep bij stichting Boeday. Via deze samenwerking hopen we een inspirerende plek voor arbeidstoeleiding te gaan ontwikkelen. En tot die tijd is het ook al heel positief om samen aan mooie producten te werken. Op de verpakking van de Sandals staat hier iets over vermeld, waardoor het een echt feel-good kadootje is.  

Vanaf maat 35 zitten ze goed, ook op grotere voeten.

Schrijf uw recensie

barefoot sandal Donkerrood

barefoot sandal Donkerrood

Van 14,95 voor 9,95

Schrijf uw recensie