Single display
  • Single display

Single display

€ 19,95
Inclusief belasting

Single display

Aantal
Op voorraad

 

 

 

Het enige echte Urban Hippies rek! 
Wil je je sieraden aan een echt rek van Urban Hippies? Dan hebben we een verrassing: de rekken die je bij de verkoopadressen ziet kun je nu ook in je eigen garderobe hangen. Deze 'single display' kun je schuin ergens tegenaan zetten of aan een haakje aan de muur hangen. Er zit een gaatje bovenaan. De display is van geborsteld staal en is ongeveer 50 cm hoog. Doordat er 24 haakjes aan zitten kun je er heel wat op kwijt. En ook aan de gekrulde randen kun je kettinkjes hangen of er roosjes op bevestigen. 
Voor winkels:
Laat je klanten zien dat je Urban Hippies verkoopt en maak gebruik van deze stijlvolle (en ietsje kitschy, doch stoere) stalen display. Het materiaal is onbehandeld. licht geborsteld staal.
Afmeting: hoogte is 49.5 cm. breedte 37 cm.
Los zijn ze geschikt om aan een wand te bevestigen (bestel de enkele display)
Gekoppeld zijn ze geschikt om neer te zetten.(bestel dan de dubbele display)
Voor winkels geldt dat het bedrag als statiegeld gezien wordt. Dit ontvang je retour wanneer je de panelen terugstuurt of -geeft in een staat waarin ze opnieuw te gebruiken zijn. Dit geldt niet voor particulieren.

De display kan eenvoudig aan de wand bevestigd worden met een schroef of spijker .Gebruik de display voor 24 paar oorbellen of reserveer een deel voor kettingen of armbanden. 

Display0001

Je vindt dit ook leuk