Roos XL red orange
search
  • Roos XL red orange
  • Roos XL red orange

Roos XL red orange

€ 4,95
Inclusief belasting

8cm rose to use as a brooch or hair accessory

Aantal
Op voorraad

Wat is dat toch met bloemen. dat ze zo'n 'tadÿÿÿ'- uitstraling hebben? Komt dat omdat het over bloei gaat? Omdat een plant daarmee aantrekkelijk wordt voor de bijtjes? Dat moet het haast wel zijn. want zodra je een roos in je haren speldt zie je er meteen behoorlijk oeh-la-la uit. Welke kleur je kiest maakt veel uit. Match met je outfit. met de kleur van je haren (ton-sur-ton is erg mooi!) of sluit aan bij je stemming. Rood doet heel wat anders met je dan petrol. Have fun!

Deze roos XL is wat groter dan de andere roosjes. namelijk 8cm. Aan de achterkant zit een alligatorclipje. dat stevig op je kleding klemt maar geen gaatjes maakt. Het klemmetje blijft goed in je haren zitten. dus ook geschikt om een losse pluk mee vast te zetten. (bijvoorbeeld als je je pony laat groeien)
De rozen zijn gemaakt van polyester vilt (dus vegan. want geen wolvilt) dat lang mooi blijft en kleurecht is. Omdat ze gevormd zijn in een hete mal kunnen ze tegen een buitje en vochtige lucht.

Grotere bloem. zelfde prijs?
Ja. inderdaad. Op de achterkant zit een satijnen logo-stickertje. De roos wordt verder niet verpakt. Dus minder verpakking i.p.v. een hogere prijs. :)

RoosXL0014
17 Items

Datasheet

Kleur
Oranje