Beaujolais chiffon corsage

€ 4,95
Inclusief belasting

Chiffon corsage/haarbloem met clipje.

Aantal

 

 

 

Multi-functionele haarbloem/broche. 
Handig om je outfit een feestelijk, chique, romantisch of tropisch tintje te geven. Het is maar net welke kleur je kiest.
Met een kleuraccent kun je je jurk. jasje of kapsel net een beetje extra pit of flair geven. Kies een kleur die terugkomt in je kleding of voeg juist kleur toe. Ton-sur-ton is ook erg chique; wat dacht je van een zwarte corsage op een zwart bloesje? Als je de corsage naast je knot steekt of bij een vlecht net achter je oor. dan zie je eruit of je zin hebt in de dag. Een bloem geeft ook wat extra volume aan je kapsel. 
Deze chiffon corsages hebben een platte achterkant waardoor ze goed aansluiten op je kleding of haren. De achterkant is mooi afgewerkt met een viltje in dezelfde kleur en een stevig alligatorclipje.De doorsnede is ongeveer 9cm. Het logo-stickertje op de achterkant is van zijde en kun je laten zitten.
Bij het kiezen van een naam voor deze kleur, stelden we onszelf de vraag: wat heeft zo'n kleur? Antwoord: wijn. Rode wijn, merlot of beaujolais. We kozen het mooiste woord. Het is diep donkerrood, met een paarse ondertoon.

beaujolais chiffon corsage

Data sheet

Kleur
Rood

Je vindt dit ook leuk