Hip Pocket Pine Blossom Volledige grootte weergeven

Hip Pocket Pine Blossom L

Multifunctionele tas met verstelbare strap.

Meer details

€ 29,90

De bekende HipPockets, maar dan in een maatje groter zodat ook je grote telefoon of mini tablet erin past. Èn je sleutels, beurs, labello, hondensnacks en zakdoek. Dus dat wat een dame gewoonlijk meeneemt past erin. Draag de HipPocket als cross-over-schoudertas, om je heup (lekker laag en losjes laten hangen, dat zit het lekkerst) of met de haakjes aan de riemlussen van je broek.

De kleur kan op je scherm anders getoond worden. Het is een diepe, maar toch intense donkergroen die ook wat blauw-pigmenten heeft.
De tas 21,5 cm op het breedste punt, onderaan de tas. De ingang van de tas is 18,5 cm, aan de binnekant. De hoogte is 18 cm. Per tas kunnen afmetingen een paar mm verschillen. De strap is verstelbaar van 65 cm tot 1,20 m. Er zitten geen zakjes aan de binnekant (zoals bij de kleine HipPocket). Het veilige zakje achterop heeft een rits van 13 cm, dus daar kun je nog heel wat in kwijt.

De stof is een polyster-mix en daardoor kleurecht en waterafstotend. Je kunt de tas op 30 graden wassen, maar doe dit i.v.m. de borduring met de hand. Het metaal is licht-bronskleurig en (expres) op bepaalde punten een beetje 'oud' gemaakt.

"Hé, zelfde prijs als de kleinere HipPockets?!"
Ja dat klopt. De kleine en grote HipPockets hebben beide zo hun voordelen. Daarom hebben we ons best gedaan om de prijs zo te houden. 

Schrijf uw recensie

Hip Pocket Pine Blossom L

Hip Pocket Pine Blossom L

Multifunctionele tas met verstelbare strap.

Schrijf uw recensie

Accessoires