Very Berry Primrose Bracelet

€ 14,95
Inclusief belasting

Leren bloemenarmband met drukknopen

Aantal
Niet op voorraad


 

 

 

De leren Primrose armbanden zijn al een paar jaar vast onderdeel van het assortiment. Elk jaar zijn ze weer iets anders. Bij deze serie is de bloem wat kleiner en zijn de kleuren op een crèmekleurige ondergrond gezet, wat een mooi vintage effect geeft.
Het zijn echte eyecatchers en sfeermakers. Je kunt er gemakkelijk twee tegelijk dragen of ze combineren met kralenarmbanden om je eigen sfeer te creëren. Ben jij een hippie, flowergirl, boho-lover, ibiza-ganger of houd je van een landelijk, retro of folkore stijltje? Dan word jij wel blij van deze bloemen.

Kadootje voor jou: doe je twee armbanden in je mandje, dan vervallen de verzendkosten.
(Geldig voor particuliere bestellingen via de webshop en geldt niet voor de sale)

Het leer van de bloem is geverfd met een soort airbrush-techniek waardoor de randen donkerder of dieper van kleur zijn. Dit geeft een bijzonder diepte-effect en qua sfeer neigt de bloem naar brocante. De hele armband is van leer. (restjes en randjes die over waren van de productie van grotere leren artikelen) De anti-allergene drukknopen zij matzilver. De bloem en blaadjes zitten vast met holnieten.
Je kunt de armband op verschillende maten dragen: 15.5 cm. 17 cm. 18.5 cm en 20.5 cm. De doorsnede van de bloem is ongeveer 3,5 cm. Doordat het leer handmatig in een mal is geperst kan de vorm per bloem iets verschillen.

Deze bloem is helder violet-roze in de kern en aan de buitenste randen. De grote blaadjes zijn naar het midden toe crème-kleurig.

Deze armband is behoorlijk degelijk van kwaliteit; hij kan tegen een stootje. Maar wees altijd voorzichtig met dekkend gekleurd leer. De kleurlaag kan onder invloed van vocht en wrijving slijten. Dat is nu eenmaal iets dat hoort bij een natuurlijk product. Je kunt het leer met transparante was beschermen en extra laten glanzen. Dat hebben wij hier vast voor je gedaan, maar als je het bijhoudt verleng je de levensduur. Of laat hem lekker slijten voor een extra vintage uitstraling.

Primrose0017

Data sheet

Kleur
Roze
Polsmaat
Verstelbaar 15 tot 20 cm
Materiaal
Leer