Lucky Aventurin bracelet

€ 16,95
Inclusief belasting

Geregen armband met kralen van aventurijn.

Aantal

 

 

 

Een verzameling armbanden om je pols geeft zo'n heerlijk 'joie de vivre' gevoel Niet voor niks dat je tijdens je vakantie vaak een armbandje koopt en daarmee dat vrije gevoel vasthoudt.
Het leuke is: armbanden zie je zelf, in tegenstelling tot oorbellen en kettingen (waarvan je alleen maar wéét dat je er geweldig uitziet).
Wacht niet op een vakantie; doe je armbandje van vorig jaar om en vul het aan met iets nieuws dat nu bij je past. Kies voor een kleur waar je behoefte aan hebt, de symboliek achter een edelsteen of de betekenis van een symbool.

Kadootje voor jou: doe je twee armbanden in je mandje, dan vervallen de verzendkosten.
(Geldig voor particuliere bestellingen via de webshop en geldt niet voor de sale)

Deze armband heeft goudkleurige kralen die gemaakt zijn van gecoat hematiet en kralen van zachtgroene aventurijn. Hematiet staat symbool voor: aarden en zuiveren. Het absorbeert negatieve energie. Aventurijn staat voor rust, kalmte, empathie en een ontspannen gevoel.
De intens blauwe glazen steen heeft Chinese symbolen die "geluk" betekenen.
Edelstenen hebben geen geneeskrachtige werking van zichzelf, maar hebben waarde door hun schoonheid en zeldzaamheid. De symboliek die aan een steen gekoppeld is kan je herinneren aan 'helpende gedachten'. Zo geef je zelf kracht aan jouw steen en geeft de steen kracht aan jou.

Alle geregen armbanden hebben een minimale en maximale maat, die je onder 'product details' vindt. De ruimere armbanden hebben een L achter hun naam staan. De extra kleine armbanden een S. Houd er rekening mee dat je een centimeter ruimer kiest dan je (strak gemeten) polsmaat. Heb je een centimeter extra nodig? Noteer dat dan in het opmerkingenvakje bij het afrekenen, dan zetten we er een extra ringetje aan.

Gem bracelet0005

Data sheet

Kleur
Groen
Polsmaat
Verstelbaar 18 tot 21 cm
Metaalkleur
Goud

Je vindt dit ook leuk