Daisy pearl bracelet M

€ 16,95
Inclusief belasting

Geregen armband met glazen parels.

Aantal
Niet op voorraad


 

 

 

Een verzameling armbanden om je pols geeft zo'n heerlijk 'joie de vivre' gevoel. Niet voor niks dat je tijdens je vakantie vaak een armbandje koopt en daarmee dat vrije gevoel vasthoudt.
Het leuke is: armbanden zie je zelf, in tegenstelling tot oorbellen en kettingen (waarvan je alleen maar wéét dat je er geweldig uitziet).
Wacht niet op een vakantie; doe je armbandje van vorig jaar om en vul het aan met iets nieuws dat nu bij je past. Kies voor een kleur waar je behoefte aan hebt, de symboliek achter een edelsteen of de betekenis van een symbool.

Kadootje voor jou: doe je twee armbanden in je mandje, dan vervallen de verzendkosten.
(Geldig voor particuliere bestellingen via de webshop en geldt niet voor de sale)

Deze armband is gemaakt van glazen (diervriendelijke) ivoorwitte parels en een heldergeel glazen bloemetje. Bij het slotje zijn twee kleine elementjes bevestigd: een bloedrood bloemetje en een kraal van blauwe chalcedoon. Deze edelsteen staat symbool voor optimisme, enthousiasme en saamhorigheid
Edelstenen hebben geen geneeskrachtige werking van zichzelf, maar hebben waarde door hun schoonheid en zeldzaamheid. De symboliek die aan een steen gekoppeld is kan je herinneren aan 'helpende gedachten'. Zo geef je zelf kracht aan jouw steen en geeft de steen kracht aan jou.

Het metaal van deze armband is rvs, stainless steel.

Geregen armbanden zijn maatgevoelig. Bij de 'Productdetails' vind je de maat. Houd er rekening mee dat je een centimeter ruimer kiest dan je (strak gemeten) polsmaat. Heb je een centimeter extra nodig? Noteer dat dan in het opmerkingenvakje bij het afrekenen, dan zetten we er een extra ringetje aan. Op de laatste foto zie je een voorbeeld van zo'n extra ringetje.

Deze armband heeft, zonder extra ringetje, een lengte van 18,5 cm. 

Gem bracelet0017M

Data sheet

Kleur
Geel
Polsmaat
M 18 à 19 cm
Metaalkleur
Zilver

Je vindt dit ook leuk