TrueBlue Primrose Bracelet
  • TrueBlue Primrose Bracelet

TrueBlue Primrose Bracelet

€ 14,95
Inclusief belasting

Leren bloemenarmband met drukknopen

Aantal
Op voorraad

 

 

 

Inmiddels een 'golden oldie'. want deze leren bloemenarmband zit al een aantal jaar rotsvast in het assortiment van Urban Hippies. Niet voor niets. want ze is fijn. die Primrose armband.
Het leer van de bloem is geverfd met een soort airbrush-techniek waardoor de randen net wat donkerder of dieper van kleur zijn. Dit geeft een bijzonder diepte-effect en qua sfeer neigt de bloem naar brocante. De hele armband is van leer. de anti-allergene drukknopen zij matzilver en het pinnetje is de bloem is onopvallend mat brons van kleur. Details ;)
Je kunt de armband op verschillende maten dragen: 15.5 cm. 17 cm. 18.5 cm en 20.5 cm. De doorsnede van de bloem is ongeveer 4.8 cm. Doordat het leer handmatig in een mal is geperst kan de vorm per bloem iets verschillen.

Deze bloem is diepblauw aan de randen en naar het midden toe lichter (jeans)blauw. Deze blauwe tint matcht erg mooi met je blue jeans.

Deze armband is behoorlijk degelijk van kwaliteit; hij kan tegen een stootje. Maar wees altijd voorzichtig met dekkend gekleurd leer. De kleurlaag kan onder invloed van vocht en wrijving slijten. Dat is nu eenmaal iets dat hoort bij een natuurlijk product. Je kunt het leer met transparante was beschermen en extra laten glanzen. Dat hebben wij hier vast voor je gedaan. maar als je het bijhoudt verleng je de levensduur. Of laat hem lekker slijten voor een extra vintage uitstraling.

Primrose0010

Data sheet

Kleur
Blauw
Polsmaat
Verstelbaar 15 tot 20 cm
Materiaal
Leer